Hva jeg kan tilby deg

Portrettfotografering
Vakre portretter kan dokumentere en tid – og gjenskape en følelse. Min oppgave som portrettfotograf er å få frem din beste side – og å vise din personlighet.


Konfirmasjonfotografering
Prisen på konfirmasjonfotografering er 3500 kroner. Dette inkluderer fotografering utendørs; de 20 absolutt beste fotografiene fra fotograferingen, ferdig redigert; og levering av høytoppløslige digitale bildefiler på en minnepenn eller digitalt til nedlastning.


Bryllupsfotografering
Når bryllupet er over er det bildene som står igjen. Vakre bryllupsbilder dokumenterer den romantiske historien og gjenskaper følelsene fra den store dagen.


Bedriftfotografering
Jeg tar gledelig i mot oppdrag fra bedrifter og organisasjoner. Ikke nøl med å ta kontakt med dine idéer og ønsker for å se om jeg kan hjelpe, og for å få et uforpliktende tilbud!


Eventfotografering
Jeg tar gledelig i mot oppdrag fra ditt Event, så ikke nøl med å ta kontakt med dine idéer og ønsker for å se om jeg kan hjelpe, og for å få et uforpliktende tilbud!


Freelancefotografering
Jeg tar gledelig i mot oppdrag som freelancefotograf, så ikke nøl med å ta kontakt med dine idéer, ønsker og behov for å se om jeg kan hjelpe, og for å få et uforpliktende tilbud!